Vergunningen, subsidies en toezicht


Geplande onderhoudswerkzaamheden 26 en 28 sept. 2020

  • Zaterdag 26 september van 22.00 - 01.00 uur - digitaal loket niet beschikbaar.
  • Maandag 28 september de gehele dag - kunt u als particulier niet met eHerkenning inloggen via ons digitaal loket.

Niet inloggen/niet beschikbaar:

Dat betekent dat u geen aanvraag en/of melding kunt indienen met onze digitale formulieren en ook niet de voortgang van een lopende zaak kunt bekijken.

Excuses voor het eventuele ongemak.

Doe de vergunningchecker

Wilt u wat veranderen aan uw huis, tuin of bedrijf? Wilt u snel weten of u voor uw werkzaamheden een vergunning nodig heeft of melding moet doen? Doe dan eerst de vergunningcheck.

Corona en het waterschap

Net als vele andere organisaties werken ook wij mee aan het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus in Nederland. De kantoormedewerkers van De Stichtse Rijnlanden werken daarom de komende weken thuis. Overleggen en bijeenkomsten worden zoveel mogelijk telefonisch gehouden, of waar mogelijk uitgesteld.

Dit kan consequenties hebben voor de afhandeling van uw aanvraag of melding. Meer informatie over Corona en het waterschap? Lees er meer over: waterschapsmedewerkers werken thuis.

Gebruik de activiteitenzoeker

Bekijk voor welke activiteiten het waterschap regels heeft. Met de activiteitenzoeker kunt u op verschillende manieren zoeken welke regels voor uw activiteit gelden. U vindt hier ook de aanvraag- en meldingsmogelijkheden per activiteit.

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag?

Bel ons: 030 - 209 7358