Nieuwsbrief dijkversterking Wijk bij Duurstede - Amerongen staat online

De zomervakantie is net begonnen, een goed moment om u bij te praten over de stand van zaken rond de dijkversterking Wijk bij Duurstede - Amerongen. In onze laatste nieuwsbrief leest u wat we gedaan hebben en wat eraan komt.

Voorkeursalternatief

In de nieuwsbrief leest u over de vaststelling van het Voorkeursalternatief door het algemeen bestuur. Ook vertellen we hoe het nu verder gaat voor het project Wijk bij Duurstede - Amerongen. Tevens herhalen we nog eens de belangrijkste punten uit het Voorkeursalternatief, dat we samen met bewoners en omgevingspartners hebben gemaakt.

'Maak kennis met' en 'mijn dijk'

Naast de inhoud over de dijkversterking, geven in de nieuwsbrief ook een gezicht aan het project. Technisch manager Hans Slotboom geeft antwoord op vijf vragen en Lodewijk Bergsma, inwoner van Wijk bij Duurstede én lid van de ontwerpgroep, haalt herinneringen op aan zijn jeugd en de Lekdijk.

Lees de nieuwsbrief

De nieuwsbrief leest u door op onderstaande link te klikken. Ontvangt u de nieuwsbrief op dit moment niet, maar wilt u wel automatisch op de hoogte worden gehouden? Meld u aan via het aanmeldformulier.

Direct naar de nieuwsbrief (pdf, 245 kB)


Nieuwsbrief Wijk - Amerongen