Laatste nieuwsbrief 2019 Wijk bij Duurstede - Amerongen staat online

Het einde van het jaar nadert. Maar het project Wijk bij Duurstede - Amerongen zit niet stil. Met de laatste nieuwsbrief van 2019 vertellen we u wat er allemaal gebeurt binnen en rond het project.

Kansrijke oplossingen

Het afgelopen halfjaar heeft het project grote stappen gezet op weg naar de oplossingen voor de dijkversterking. Dat heeft geleid tot drie kansrijke oplossingen, die samen met de omgeving zijn ontworpen. De oplossingen staan in een nota, waarin ook aandacht wordt geschonken aan de bijzondere historie van het gebied.

Wat doen we met uw wensen?

In het deelproject Wijk bij Duurstede - Amerongen vraagt het waterschap heel gericht naar wensen en kansen vanuit het gebied. Maar wat gebeurt er eigenlijk wanneer zo'n wens bij De Stichtse Rijnlanden binnenkomt? We maakten een infographic hierover.

Veldonderzoeken

De ideale oplossingsrichting voor het dijktraject Wijk - Amerongen komt steeds dichterbij. Ondertussen blijft het nodig om aanvullend veldonderzoek uit te voeren. Hiermee krijgen we steeds beter inzicht in de veiligheid van de dijk.

Lees de nieuwsbrief

De nieuwsbrief leest u door op onderstaande link te klikken. Ontvangt u de nieuwsbrief op dit moment niet, maar wilt u wel automatisch op de hoogte worden gehouden? Meld u aan via het aanmeldformulier.

Naar de nieuwsbrief december 2019