Ontwerpen voor de dijkversterking en herinrichting uiterwaard Salmsteke ter inzage

Header mailchimp logo Salmsteke Ontkiemt!

Beste belangstellende,

Eerder hebben we u bericht dat u van 20 oktober tot 1 december 2021 de ontwerpen kunt inzien voor de dijkversterking en herinrichting van de uiterwaard op het traject Salmsteke. U heeft dan de gelegenheid uw reactie – of zienswijze – te geven op deze ontwerpbesluiten. Deze termijn is verlengd tot 16 december, omdat de ruimtelijke plannen van het ontwerpbestemmingsplan ‘Salmsteke Uiterwaard’ wat later gepubliceerd waren dan voorzien.

Uw reactie

De ontwerpbesluiten en de daarbij behorende stukken kunt u ook digitaal raadplegen via www.provincie-utrecht.nl/loket/ter-inzage.

Meer informatie over waar u de besluiten kunt inzien en de manier waarop u kunt reageren, vindt u op onze website: www.hdsr.nl/buurt/sterke-lekdijk/salmsteke.

Wandelingen

Om de plannen toe te lichten, organiseren we wandelingen in de uiterwaard bij Salmsteke op:

  • 17 november om 15.00 en 16.00 uur (keuze uit twee tijdslots).

Gelet op het aantal aanmeldingen, vervangen we de wandelingen van 17 november door deze nieuwe starttijden, en de wandelingen van 20 november door een inloopbijeenkomst.

Inloopbijeenkomst

Naast de wandelingen van 17 november om 15.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom ons in de avond te ontmoeten. We staan voor u klaar in het Dorpshuis in Lopik om u informatie te geven over de ontwerpbesluiten. U kunt dan al uw vragen aan ons stellen. Komt u ook?

  • Wanneer: woensdag 17 november
  • Tijd: tussen 19.30 en 21.30 uur (keuze uit twee tijdslots)
  • Waar: Dorpshuis de Schouw, M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik

Aanmelden

Wilt u zich voor een van de wandelingen en de inloopbijeenkomst aanmelden en met ons van gedachten wisselen over de dijkversterking? U kunt zich aanmelden via de knop op de website of door direct naar het inschrijfformulier te gaan via de volgende link: inschrijfformulier wandelingen en inloopbijeenkomst Salmsteke.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over het project Salmsteke en de terinzagelegging?
U kunt voor al uw vragen over de dijkversterking contact opnemen met omgevingsmanager Ralph Gaastra: ralph.gaastra@hdsr.nl,
tel. 06-245 863 24.

Namens het hele team,

Ralph Gaastra
Omgevingsmanager Salmsteke
Sterke Lekdijk