Live bijeenkomst Voorkeursalternatief, komt u ook?

Het Voorkeursalternatief, het plan op hoofdlijnen voor de dijkversterking, is gereed. Graag ontmoeten wij u op zaterdag 31 juli tijdens een live bijeenkomst, zodat we u informatie kunnen geven over het Voorkeursalternatief en u ons persoonlijk uw vragen kunt stellen.

We zijn blij met de grote belangstelling voor onze livestream van 30 juni. Tientallen aanwezigen woonden de online bijeenkomst bij en stelden ons vragen. U kunt de livestream hier terugkijken: Kijk de livestream terug over het Voorkeursalternatief en reageer - HDSR
We kondigden die avond aan dat we in september een live bijeenkomst willen organiseren, zodat we u weer persoonlijk kunnen ontmoeten. Om u de gelegenheid te bieden tijdig uw reacties op het Voorkeursalternatief in te dienen, vindt deze bijeenkomst eerder plaats.

  • Wanneer: zaterdag 31 juli
  • Locatie: Dorpshuis de Schouw, M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik
  • Tijd: tussen 10.30 en 16.00 uur (keuze uit vijf tijdslots).

    Helaas zijn alle tijdslots inmiddels vol. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met het projectteam via sterkelekdijk@hdsr.nl.

Inschrijven voor de live bijeenkomst

Vanwege de coronarichtlijnen van de Rijksoverheid vragen wij u in te schrijven voor een tijdslot van een uur. Dit kan tot en met woensdag 28 juli. Om deze bijeenkomst mogelijk te maken en tegelijk zorg te dragen voor elkaars veiligheid, vragen wij u op tijd aanwezig te zijn en aan het einde van het tijdslot de zaal te verlaten voor de volgende groep komt. We bewaren 1,5 meter afstand tot elkaar tijdens de bijeenkomst. U vindt de inschrijfmogelijkheid en verschillende opties aan de rechterzijde van deze pagina.

Het Voorkeursalternatief in beeld

Tijdens de livestream van 30 juni vertoonden we een animatiefilm met informatie over het plan op hoofdlijnen. U kunt deze film ondertiteld bekijken en beluisteren door op de volgende link te klikken: animatie over Voorkeursalternatief Salmsteke-Schoonhoven
Naast deze animatie kunt u alle informatie over het Voorkeursalternatief van Salmsteke-Schoonhoven nalezen in een publieksfolder, die we per post aan alle bewoners van dit traject gestuurd hebben. Deze folder kunt u ook downloaden:

Download hier de publieksfolder Voorkeursalternatief. (pdf, 356 kB)

Reageren op het Voorkeursalternatief

U kunt tot 6 augustus 2021 reageren op het Voorkeursalternatief door een e-mail te sturen naar sterkelekdijk@hdsr.nl. Deze reacties nemen we mee in de besluitvormingsprocedure van het vaststellen van het Voorkeursalternatief door het Algemeen Bestuur van ons waterschap.


Live bijeenkomst 31 juli 2021

Landschap langs traject Salmsteke-Schoonhoven

Op zaterdag 31 juli 2021 organiseren we een live bijeenkomst over het Voorkeursalternatief van dijkversterkingstraject Salmsteke-Schoonhoven. U krijgt informatie over de dijkversterking, kunt kaarten inzien over het Voorkeursalternatief en vragen stellen. Heeft u meer tijd nodig om van gedachten te wisselen met het projectteam? Dan plannen we met u een vervolggesprek in.

Inschrijven voor de bijeenkomst

U kunt kiezen uit vijf verschillende tijdslots van een uur om deel te nemen aan de live bijeenkomst. We verwachten u binnen het door u gekozen tijdslot, zodat we het voor iedereen veilig kunnen houden.

Dit zijn de tijdslots op zaterdag 31 juli:

  • 10.30-11.30 uur (VOL)
  • 11.30-12.30 uur (VOL)
  • 14.00-15.00 uur (VOL)
  • 15.00-16.00 uur (VOL)

Helaas zijn alle tijdslots inmiddels vol. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met het projectteam via sterkelekdijk@hdsr.nl.

Locatie:

  • Dorpshuis de Schouw, M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik

We vragen u zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen. Er is maar beperkte parkeergelegenheid.

Met het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor een van deze tijdslots. We kijken uit naar uw komst!