Uitnodiging inloopmomenten GHIJ-Noord

In december publiceerden we de bouwstenen en mogelijke oplossingen voor de dijkverbetering GHIJ-Noord. Daarin kunnen omwonenden en andere geïnteresseerden precies zien welke stukken van de dijk tussen Achthoven-Oost en Hekendorp zijn afgekeurd en om welke reden. Voor ieder afgekeurd onderdeel zijn ook de mogelijke oplossingen benoemd, met handige illustraties om uit te leggen hoe deze precies werken. Hierover gaan we graag in gesprek met omwonenden en andere belanghebbenden. U bent van harte welkom op diverse inloopmomenten begin februari.

Tijdstippen en locaties inloopmomenten

Begin februari zijn medewerkers van het waterschap vier middagen aanwezig in Montfoort en Oudewater. U bent van harte welkom om even binnen te wandelen op een moment dat voor u past. U kunt uw vragen stellen over de dijkverbetering en we informeren u dan persoonlijk over de planning en de oplossingen voor het traject dat voor u relevant is. En er is volop kaartmateriaal beschikbaar.

  • Montfoort: Zalencentrum St. Joseph
    Op 3 en 4 februari tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Adres: Heilig Levenstraat 4 in Montfoort.
  • Oudewater: Zalencentrum & Ontmoetingskerk van de Protestantse Gemeente
    Op 7 en 8 februari tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Adres: Westsingel 2, Oudewater

Vooraf afspraak maken is mogelijk

Het waterschap houdt geen gezamenlijke bijeenkomst met alle geïnteresseerden, maar staat u wel graag persoonlijk te woord. Hierbij houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. We adviseren u vooraf een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat er op het gekozen tijdstip een medewerker beschikbaar is. U kunt telefonisch een afspraak maken door te bellen met Cathelijne van Haselen (telefoonnummer: 030 634 5938) of Ane Sybesma (telefoonnummer 030 634 5865).

Online vragenlijst

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn tijdens een van de inloopmomenten, dan stellen wij het zeer op prijs als u uw input via een digitaal reactieformulier met ons deelt. Deze vindt u in de Nota Bouwstenen en Oplossingen, onder tabblad ‘ReactieFormulier’.