Jeugdhoogheemraden

Jeugdhoogheemraad Tamar Olthof

IMG_1232 Tamar met paard voorkant

Mijn naam is Tamar en ik ben sinds 28 Maart 2019 officieel Jeugdhoogheemraad. Ik ben nu 18 jaar oud en mijn hobby’s zijn: Atletiek, Paardrijden, Windsurfen en Zeilen.

Een van de redenen dat ik graag Jeugdbestuurder wilde worden is omdat ik Land- en Watermanagement wil studeren. Ik vind het interessant hoe we in Nederland omgaan met water. Zeker aangezien een groot deel van Nederland zou overstromen als we geen goede dijken hadden. Nederland is goed in die dijken bouwen, maar ook in heel veel andere dingen zoals schoon oppervlaktewater (Het water in sloten, plassen, rivieren en kanalen), duurzaamheid met water en hoe we met droogte om moeten gaan! Dat wordt allemaal geregeld door de waterschappen en ik hoop hier als Jeugdhoogheemraad meer over te leren.

Jeugdhoogheemraad worden

Lijkt het je leuk om jeugdhoogheemraad te worden bij De Stichtse Rijnlanden? Je kunt eenvoudig solliciteren door het aanvraagformulier in te vullen. Je hoeft alleen het eerste deel over wie jij bent in te vullen en het laatste deel over jeugdbestuurders.