Nieuwsbrief 1 - 2024

Header nieuwsbrief
25 april 2024

Kan de Lekdijk na 400 jaar weer doorbreken?

Headerfoto's nieuwsbrief

400 jaar geleden brak de Lekdijk door. Het water stond tot in de grachten van Amsterdam: een nationale ramp. We grijpen deze historische gebeurtenis aan om het waterbewustzijn te vergroten.

Nieuw jeugdbestuur gezocht!

Jeugdbestuur activiteiten

Het waterschap heeft weer 'VIP'-plekken vrij voor jongeren (15-18 jaar) die willen meekijken hoe het waterschap werkt én een mening hebben over water- en klimaatplannen. Is dit wat voor jou? Of kent u iemand die hier enthousiast van wordt?

Jongeren denken mee: de waterraad

Headerfoto's nieuwsbrief

Ook de werving voor de waterraad is weer gestart. Jongeren tussen 18 en 25 jaar die graag willen meedenken over de grote vraagstukken van ons waterschap zijn van harte welkom om zich aan te melden!

Subsidie voor Blauwe Bewonersinitiatieven

Headerfoto's nieuwsbrief (2)

Heeft u plannen voor een buurtinitiatief om uw wijk, straat of tuinen groener of watervriendelijk te maken? De subsidieregeling Blauwe Bewonersinitiatieven kan u financieel helpen om deze te realiseren.

Dingdong!

Opening visdeurbel

1 maart ging de Visdeurbel weer van start. Via visdeurbel.nl bekijk je vissen via een onderwatercamera en druk je op de visdeurbel als er vissen voor de sluis zwemmen.

Met een wekelijks visdeurbeljournaal en de mooiste vissenfotowedstrijd, is de visdeurbel in 2024 interactiever dan ooit.

Sterke Lekdijk zet BouwApp in

5_1

De planning en voortgang van de werkzaamheden aan de Lekdijk zijn te volgen via de BouwApp.

Abonneren

Aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief? Ga naar deze pagina op onze website en regel het direct zelf!

Volg ons op social media!

LinkedIn Instagram Twitter/X YouTube Soundcloud

Reageren?

Neem contact op met de redactie