Wekelijks inloopuur over baggeren Gekanaliseerde Hollandsche IJssel verhuist van IJsselstein naar Montfoort

Gepubliceerd op 20 januari 2022

De Gekanaliseerde Hollandsche IJssel (GHIJ) wordt voortvarend gebaggerd, in etappes tussen het vaarseizoen in. Aannemer J.P. Schilder B.V. organiseert iedere dinsdag een inloopuur in een bouwkeet op locatie. Geïnteresseerden zijn er welkom om hun vragen te stellen, ongewenste situaties te melden of gewoon om even te laten weten dat het goed verloopt. Inmiddels is de helft van het baggerwerk al gedaan en gaat de aannemer gestaag door richting Haastrecht. Tijd om de bouwkeet met het werk mee te verhuizen.

Tijd en locatie

Het inloopuur vindt iedere dinsdag plaats tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Vanaf 2 februari 2022 is de bouwkeet voor het inloopuur niet meer in IJsselstein te vinden, maar bij gemaal De Pleyt in Montfoort, ter hoogte van Willeskop 73, 3417 in Montfoort. Tijdens het inloopmoment is altijd de omgevingsmanager of de uitvoerder van J.P. Schilder B.V. aanwezig. U bent van harte welkom om even langs te komen. Het inloopuur vindt alleen plaats tijdens de baggerwerkzaamheden, die tot aan het vaarseizoen op 1 april zullen doorgaan. In oktober is het vaarseizoen weer voorbij en dan worden de baggerwerkzaamheden hervat.

Meer informatie

Op de website van het waterschap vindt u meer informatie over het project: www.hdsr.nl/ghij. Daarnaast is er een baggerportal: www.baggerenghij.nl. Hier vindt u actuele informatie over de verschillende fases van het project. Via de portal kunt u uw opmerkingen en wensen ook met de aannemer en het waterschap delen.