Wandel mee op de Dijk3daagse van 15 - 17 september 2021!

Tijdens de Dijk3daagse op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 september 2021 wandelen hoogheemraad Els Otterman en dijkgraaf Jeroen Haan langs de Lekdijk en gaan ze in gesprek over waterveiligheid, riviernatuur, duurzaamheid en natuurlijk al het moois wat er langs de dijk te vinden is. Wandelt u ook een dagdeel, dag of misschien wel drie dagen van de totaal ca 55 kilometer mee?

Coretta van Diedenhoven
organisatieteam Dijk3daagse

Samen maken we de Lekdijk sterker en mooier

Bent u bewoner, ondernemer, belangenbehartiger, expert, wethouder, gemeenteraadslid, gedeputeerde, Statenlid of op een andere manier betrokken bij het rivierenlandschap, waterveiligheid, klimaatverandering, en ziet u kansen en mogelijkheden om onze Lekdijk nog mooier te maken? Al wandelend inspireren we elkaar en komen we op goede ideeën. Doet u ook mee?

Bekijk de route en het programma

iziTRAVELschermafdruk

Dijkgraaf Jeroen Haan tijdens één van de verkenningswandeltochten in de Amerongse Bovenpolder

Hoe ziet een wandeldag er uit?

Elke dag wandelen we circa 15 kilometer op en langs de dijk. Onderweg vertellen inspirerende sprekers over hun ideeën en kansen voor de dijk. Ook bieden we deelnemers de mogelijkheid om op een mobiele zeepkist een korte pitch te geven. Daarna lopen we weer verder, en is er tijd om al lopend in gesprek met elkaar te gaan.

’s Avonds kamperen we in tentjes op twee kleine campings langs de route. U kunt naar keuze één of meer dagdelen of dagen van het hele traject tussen Amerongen en Schoonhoven meelopen. Ook bij het avondprogramma kunt u aanhaken.

Zin om mee te lopen?

Loopt u mee? We horen het graag! Laat het weten door een mail te sturen aan dijkdriedaagse@hdsr.nl.

Weet u nog niet zeker of u meeloopt? Noteer dan wel alvast 15, 16 en 17 september in uw agenda en geef uw mailadres door. Dan ontvangt u de komende weken geregeld een update van het programma.

Kent u iemand voor wie een uitnodiging ook interessant is? Stuur de link naar deze pagina dan door.