Bewonersavond over dijkversterking Wijk bij Duurstede - Amerongen en natuurontwikkeling Lunenburgerwaard gaat door

De gezamenlijke bewonersavond op 9 maart 2020 van het waterschap en de Provincie Utrecht over het Voorkeursalternatief voor de dijkversterking en het Voorlopig Ontwerp van de natuurontwikkeling Lunenburgerwaard gaat door. Wel nemen het waterschap en de provincie voorzorgsmaatregelen in verband met het Coronavirus.

Maatregelen in verband met het Coronavirus

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en de Provincie Utrecht volgen de adviezen van het RIVM aangaande het Coronavirus. Op dit moment er is geen aanleiding om openbare bijeenkomsten niet door te laten gaan. Wel nemen we preventief een aantal voorzorgsmaatregelen:

  • Collega's die ziek zijn en koorts hebben blijven thuis
  • We geven geen handen, maar staan u te woord met een glimlach
  • We zorgen voor desinfecterende gel om de handen te reinigen

Ik kan niet komen, en nu?

Mocht u verhinderd zijn vanavond of in verband met het Coronavirus afzien van de bewonersavond, dan horen we alsnog graag wat u van de plannen vindt. Reageer op het Voorkeursalternatief van de dijkversterking via de mail: sterkelekdijk@hdsr.nl, onder vermelding van 'Reactie Voorkeursalternatief Wijk bij Duurstede - Amerongen'. Reageer op het Voorlopig Ontwerp Lunenburgerwaard via: avp@provincie-utrecht.nl, onder vermelding van 'Reactie voorlopig ontwerp Lunenburgerwaard'. Ook vragen kunt u via de mail stellen.


Praktische informatie bewonersavond

  • Datum: maandag 9 maart 2020
  • Tijd: 19.00 - 21.30u
  • Locatie: Huis van de Gemeente, Wijk bij Duurstede