Uitloop werkzaamheden Lekdijk

In verband met de voorspelde regen lopen de werkzaamheden aan het proefvak op de Lekdijk uit tot en met maandag 25 juli 2022 einde dag. De bebording wordt hierop aangepast.

Uitloop werkzaamheden

Van vrijdag 22 juli 16:00 uur tot en met maandag 25 juli 07:00 uur is de weg opengesteld voor fietsers. Er is een kans dat er op zaterdagochtend nog enkele werkzaamheden plaats moeten vinden. Gedurende de uitvoering van deze werkzaamheden is de weg niet toegankelijk voor fietsers. Op maandag 25 juli tussen 07:00 uur en 16:00 uur geldt de huidige omleidingsroute voor fietsers.

De weg blijft voor doorgaand gemotoriseerd verkeer gesloten. Dit betekent dat de huidige omleidingsroute tot en met maandag 25 juli 16:00 uur geldig is.

Bereikbaarheid Gravenbol

Let op: de uitloop van de werkzaamheden hebben invloed op de bereikbaarheid van recreatiegebied de Gravenbol. Fietsers kunnen in de bovenstaande periode de gebruikelijke route over de dijk volgen. Voor gemotoriseerd verkeer is de Gravenbol tot en met maandag 25 juli alleen bereikbaar vanuit Wijk bij Duurstede.

Onze excuses voor het ongemak.