Wandel mee door Salmsteke en laat weten wat u van het Voorlopig Ontwerp vindt

Vorig jaar zomer is het Voorkeursalternatief vastgesteld voor de dijkversterking Salmsteke en de herinrichting van de uiterwaard. Sindsdien hebben we samen met bewoners en onze gebiedspartners de plannen verder in detail uitgewerkt, richting een Voorlopig Ontwerp. Daar vertellen we u graag meer over tijdens een wandeling door Salmsteke.

Wandeling door Salmsteke

Op woensdag 19 augustus en zaterdag 22 augustus organiseren we wandelingen door Salmsteke om u meer te vertellen over het Voorlopig Ontwerp. We laten op locatie wat waar is voorzien en informeren u over de innovatieve oplossingen die we hier willen toepassen. De wandelingen duren ongeveer 1 uur en starten ieder uur.

  • Woensdag 19 augustus: 15.00u (VOL), 16.00u, 17.00u
  • Zaterdag 22 augustus: 14.00u, 15.00u, 16.00u

Tijdens de wandelingen maken we een aantal stops, waarbij we inzoomen op:

  • De wijze waarop de dijk wordt versterkt.
  • De invulling van recreatiemogelijkheden / pleisterplaatsfunctie.
  • De mogelijkheden voor wandelen in de uiterwaard (met en zonder hond).
  • De technische inrichting van de te ontwikkelen natuurgeul in aansluiting op de Lek en de afscheiding tussen deze geul en de aan te leggen zwemplas.

Inschrijven in verband met corona

Het coronavirus is nog niet verdwenen. Daarom nemen we verschillende maatregelen om toch veilig deze bijeenkomst te kunnen organiseren: kleine groepen van maximaal 30 mensen, 1,5m afstand en inschrijfformulieren.

Schrijf u in voor één van de tijdslots: naar het inschrijfformulier.

Liever telefonisch inschrijven? Bel met omgevingsmanager Ralph Gaastra: 06 2458 6324. We willen u vragen om alleen of met één ander iemand te komen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen de kans bieden om deel te nemen.


Flyer Voorlopig Ontwerp

We hebben de hoofdlijnen van het Voorlopig Ontwerp in een flyer bij elkaar gezet. Download de flyer via onderstaande link.

Schrijf u in

Schrijf u in voor één van de tijdslots:

  • Woensdag 19 augustus: 15.00u (VOL), 16.00u, 17.00u
  • Zaterdag 22 augustus: 14.00u, 15.00u, 16.00u