Sterke samenwerking goed op gang

De werkzaamheden in de uiterwaard van Salmsteke zijn in volle gang. Tijdens de gehele uitvoeringsperiode wordt het project gemonitord om schade tijdens de werkzaamheden zoveel als mogelijk te voorkomen.

De route naar het voetveer is vernieuwd en zodoende iets gewijzigd. De veerpont blijft in bedrijf.

Vragen over de werkzaamheden

Vragen, klachten, suggesties of meldingen kunt u doorgeven aan onze omgevingsadviseur, Marjolijn Rietveld. Zij neemt hierover binnen 2 werkdagen contact met u op. Dit kan per e-mail via uitvoeringsalmsteke@mourik.com of per telefoon: 06 4767 9898.

Voor vragen die niet over de uitvoering gaan, kunt u terecht bij de omgevingsmanager van het waterschap Koen Mathot via nummer: 06 8294 1609.

Wat kunt u doen bij calamiteiten?

We doen er alles aan om de werkzaamheden voor iedereen in de omgeving veilig uit te voeren. We streven ernaar om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Toch kan het zijn dat er calamiteiten optreden.

Bij calamiteiten onder werktijd kunt u terecht bij onze uitvoerder in de bouwkeet of contact opnemen met Marjolijn Rietveld.

Voor calamiteiten buiten kantoortijden, van 17.00 uur tot 07.00 uur en in de weekenden, belt u het calamiteitennummer van onze aannemer Mourik B.V.: 06-51 383 717

Meer informatie over de voortgang

Onze aannemer brengt regelmatig een nieuwsbrief uit. Op onze website kunt u alle nieuwsbrieven vinden, in het blokje 'Bouwcommunicatie' onder Documenten.