Kijk op de Lekdijk, editie 4 staat online

De vierde editie van het digitale magazine van Sterke Lekdijk, Kijk op de Lekdijk, staat online. In dit magazine leest u de laatste, deelprojectoverstijgede, ontwikkelingen rond het project. Lees het magazine Kijk op de Lekdijk, editie 4.

Terugblik en vooruitblik

Het magazine Kijk op de Lekdijk is een tweejaarlijkse uitgave. In het magazine blikken we terug op het afgelopen halfjaar. Wat is er rond het project gebeurd en hoe staan we ervoor? Ook kijken we vooruit. Welke ontwikkelingen komen eraan het komend halfjaar en welke mijlpalen staan op de planning?

Maak kennis met ...

Aan het project Sterke Lekdijk werkt een groot team van circa 70 professionals. Veel daarvan werken vooral op de achtergrond. In de rubriek Maak kennis met ... stellen we iedere editie een collega voor. Dit keer zijn het er zelfs meerdere. Maak kennis met de omgevingsmanagers van de deelprojecten.

Dit is ook de Lekdijk: Nieuwe Hollandse Waterlinie

De Lekdijk is een primaire waterkering die een groot deel van de Randstad beschermt tegen overstroming. Voor veel mensen is de dijk ook een plek om te recreëren. Langs de Lekdijk is dan ook ontzettend veel moois te zien. In deze rubriek laten we u zien wat er allemaal is te vinden op en rond de dijk. Deze keer: de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

En verder

Verder leest u in het nieuwe magazine alles over Innovatiepartnerschap, de bijzondere aanbestedingsvorm bij project Sterke Lekdijk. Geven we tekst en uitleg bij het onderwerp grondverwerving rond de Lekdijk en vindt u kort nieuws. Veel leesplezier!

Lees het volledige magazine

Ook het magazine ontvangen?

Wilt u het magazine Kijk op de Lekdijk automatisch per mail ontvangen? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier.


Kijk op de Lekdijk

Voorkant Kijk op de Lekdijk