Uitnodiging online bewonersavond dijkversterking- Salmsteke-Schoonhoven

Header mailchimp logo SLD - SAS

Beste belangstellende,

Graag nodigen wij u uit voor onze online bewonersavond over de dijkversterking van Salmsteke-Schoonhoven.

Livestream op 30 juni

Op woensdag 30 juni, van 20.00 – 21.00 uur, geven we via een livestream uitgebreide toelichting op het Voorkeursalternatief. Op onze website vindt u een samenvatting van deze nota. Verder zoomen we in op een aantal locaties langs de dijk. Tijdens deze livestream heeft u volop ruimte om vragen te stellen. Doet u mee? De link naar de livestream vindt u vanaf 28 juni op onze website: https://www.hdsr.nl/buurt/sterke-lekdijk/salmsteke-schoonhove/

  • Wanneer: woensdag 30 juni
  • Tijd: 20.00 – 21.00 uur
  • Waar: livestream via onze website

Reageren op het Voorkeursalternatief

Het Voorkeursalternatief is de laatste stap van de verkenningsfase. We horen graag wat u van dit plan op hoofdlijnen vindt. U kunt tot en met 30 juli 2021 reageren op het Voorkeursalternatief of vragen stellen door een e-mail te sturen naar sterkelekdijk@hdsr.nl. De reacties worden meegenomen door het Algemeen Bestuur bij de besluitvorming over het Voorkeursalternatief. Na vaststelling van dit plan door het Algemeen Bestuur van het waterschap, wordt het verder in detail uitgewerkt in de planuitwerkingsfase.

Einde zomer: inloopbijeenkomst

Als waterschap volgen we de coronaregels van de Rijksoverheid als het gaat om bijeenkomsten. Het lijkt erop dat er steeds wat meer mogelijk wordt om elkaar ook live te ontmoeten. Daar kijken we erg naar uit. We zijn nu bezig met het plannen van een live inloopbijeenkomst aan het einde van de zomer. Uiteraard op veilige wijze, met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen.

Vanaf medio augustus kunt u zich via onze website of per e-mail aanmelden voor deze inloopbijeenkomst. Houd hiervoor de website in de gaten en onze aankondiging via de digitale nieuwsbrief.

Namens het team van Salmsteke-Schoonhoven,

Koen Mathot
Omgevingsmanager