Live bijeenkomst Voorkeursalternatief, komt u ook?

Header mailchimp logo SLD - SAS

Beste belangstellende,

Wij nodigen u van harte uit voor een live bijeenkomst op zaterdag 31 juli 2021. We ontmoeten u graag persoonlijk om van gedachten te wisselen over het Voorkeursalternatief van dijkversterkingstraject Salmsteke-Schoonhoven.

Live bijeenkomst

Tijdens onze livestream van 30 juni kreeg u informatie over het plan op hoofdlijnen voor de dijkversterking, het Voorkeursalternatief. We kondigden ook een bijeenkomst aan in september. Om u de gelegenheid te geven tijdig te reageren op het Voorkeursalternatief, voor 6 augustus 2021, vindt deze bijeenkomst eerder plaats. Zo kunt u ons persoonlijk uw vragen stellen. Komt u ook?

  • Wanneer: zaterdag 31 juli
  • Tijd: tussen 10.30 en 16.00 uur (keuze uit vijf tijdslots)
  • Waar: Dorpshuis de Schouw, M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik

U krijgt deze dag informatie over het dijkontwerp. Verder kunt u verschillende kaarten bekijken om inzicht te krijgen in het Voorkeursalternatief en volop vragen stellen. Heeft u meer tijd nodig om met ons te praten? Dan plannen we een persoonlijk gesprek in.

Reageren op het Voorkeursalternatief

Het Voorkeursalternatief vormt de afsluiting van de verkenningsfase. Wij bieden u tot 6 augustus 2021 de gelegenheid op het plan te reageren door een mail te sturen naar sterkelekdijk@hdsr.nl. Uw reacties nemen we mee bij de besluitvorming over het Voorkeursalternatief door het Algemeen Bestuur. Wanneer het Voorkeursalternatief wordt vastgesteld, luidt dat het begin in van de planuitwerkingsfase.

Inschrijving live bijeenkomst

U kunt voor uw deelname aan de live bijeenkomst kiezen uit vijf verschillende tijdslots van een uur, zodat we elkaar op veilige afstand kunnen ontmoeten. Voor uw inschrijving kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier op onze website: https://www.hdsr.nl/buurt/sterke-lekdijk/salmsteke-schoonhove/. We verwachten u binnen het door u gekozen tijdslot, zodat we het voor iedereen veilig kunnen houden.

Wij kijken uit naar uw komst!

Namens het team van Salmsteke-Schoonhoven,

Koen Mathot
Omgevingsmanager