Wandelend uw kansrijke ideeën bespreken voor het gebied

Op 21 en 22 maart kunt u tijdens een mooie wandeling door een deel van de uiterwaarden van het projectgebied met ons en onze gebiedspartners van gedachten wisselen over de kansen en ideeën op het gebied van recreatie, cultuurhistorie en natuur. Het is voor ons en u meteen een goed moment elkaar weer persoonlijk te ontmoeten.

Kansrijke ideeën

U heeft met ons meegedacht over de inrichting op en bij de dijk voor recreatie, cultuurhistorie en natuur.  Uw waardevolle inbreng verzamelden wij in een overzicht op onze website www.hdsr.nl/sterkelekdijk/sas. Tijdens de livestreams van januari deelden we met u wat we met de ingebrachte ideeën willen doen. Samen met u maken we deze ideeën graag concreter tijdens een wandeling. De uitkomst van onze gesprekken kunnen we daarna meenemen in het gezamenlijke ontwerp van de uiterwaarden en de dijk. Op onze wandelingen worden we vergezeld door onze gebiedspartners provincie Utrecht, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en de gemeente Lopik.

Wandelt u mee?

Wij nodigen u uit om met ons op pad te gaan. U kunt zich tot en met woensdag 16 maart aanmelden via de aanmeldknop op onze website of door direct naar het aanmeldformulier te gaan op deze pagina.

  • Vertrek- en eindpunt:  gemaal de Koekoek in Lopik 
    (Lekdijk West 19b)
  • Duur wandeling:         ongeveer 1,5 uur

Vanwege beperkte parkeermogelijkheden bij het gemaal, verzoeken wij u om zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar het vertrekpunt te komen.

Wat wilt u bespreken?

Wat is voor u een belangrijk onderwerp? We zijn heel benieuwd. U kunt tijdens uw aanmelding op het formulier uw gespreksonderwerp(en) aangeven. Onderwerpen die wij graag met u willen bespreken zijn: recreatie (wandelen, vissen),  cultuurhistorie (waaronder de Heul), natuurontwikkeling, de inrichting van de weg, waterkwaliteit en bebording. Zien wij u op 21 of 22 maart?


Aanmelden

We kijken uit naar uw komst. U kunt zich tot en met woensdag 16 maart inschrijven via:

U kunt kiezen uit één van de volgende momenten:

  • maandag 21 maart 15.30 uur – 17.00 uur
  • dinsdag   22 maart 15.30 uur – 17.00 uur

U ontvangt automatisch een kopie van uw aanmelding.

Helaas kunt u zich niet meer via het aanmeldformulier inschrijven voor deze wandelingen. Wilt u nog mee? U kunt dan mailen naar sas@hdsr.nl of bellen met omgevingsmanagers Koen Mathot, telefoonnummer 06 - 82 94 16 09, of Jochem Dijkshoorn, telefoonnummer 06 - 23 48 76 12.

Als overheden volgen we de coronaregels van de Rijksoverheid, als het gaat om (fysieke) bijeenkomsten. We houden tijdens de wandelingen minimaal 1,5 meter afstand aan, om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden.

Informatie en contact

Blijf op de hoogte van het project via onze website of de digitale nieuwsbrief. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief, dan kunt u zich hiervoor inschrijven via de website:  Aanmelden nieuwsbrief Salmsteke - Schoonhoven - HDSR.

Heeft u vragen? Bel of mail gerust met Koen Mathot, omgevingsmanager, via mailadres sterkelekdijk@hdsr.nl of telefoonnummer 06 8294 1609.