Nota van Uitgangspunten is gereed, wat vindt u ervan?

De Nota van Uitgangspunten staat online voor project Salmsteke - Schoonhoven. Deze nota vormt de basis van het project en kan gezien worden als startdocument. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Informatie samengebracht

In de Nota van Uitgangspunten is veel informatie samengebracht. Voor welke veiligheidsopgave staan we? Wat zijn de uitgangspunten voor de dijkversterking? Maar ook: welke meekoppelkansen zijn er vanuit de omgeving aangedragen om het gebied veilig én mooier te maken?

Bekijk de Nota van Uitgangspunten

Omgevingsmanager Koen Mathot neemt u in een uitlegvideo mee door de Nota van Uitgangspunten. Wat staat er precies in en waar kunt u welke informatie vinden? Bekijk de video hiernaast. Lees de volledige Nota van Uitgangspunten online. Ga direct naar de Nota van Uitgangspunten.

Wat vindt u ervan?

We horen graag wat u van de Nota van Uitgangspunten vindt. Hebben we uw aandachtspunten of ideeën goed overgenomen? Is het ontwerpproces duidelijk omschreven? En zijn we volgens u op de goede weg? Laat het ons weten via sterkelekdijk@hdsr.nl of bel met omgevingsmanager Koen Mathot via 06 3070 4713.


Uitlegvideo Nota van Uitgangspunten

Contact en meer informatie

Koen Mathot
Omgevingsmanager

Voor vragen of opmerkingen over de Nota van Uitgangspunten kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Koen Mathot.