Doe mee, denk mee met project Salmsteke - Schoonhoven

Doe mee en denk mee met dijkversterkingsproject Salmsteke - Schoonhoven. Op een interactief online platform kunt u op ieder moment een idee of aandachtspunt inbrengen voor het projectteam.

Contact met de omgeving

Bij het dijkversterkingsproject Salmsteke - Schoonhoven wordt nadrukkelijk het contact met de omgeving gezocht. Het projectteam wil graag weten welke ideeën, zorgen en aandachtspunten er zijn vanuit de omgeving. Op deze manier wordt niets over het hoofd gezien en kan er optimaal gekeken worden welke kansen we gelijk mee kunnen nemen met de dijkversterking.

Deelname aan werkgroepen

Via ons online platform kunt u uzelf aanmelden voor één van de werkgroepen binnen het dijkversterkingsproject. Iedere werkgroep gaat over een specifiek thema en heeft als doel om dat thema samen met het waterschap en andere belanghebbenden optimaal in te vullen.

Prik op de kaart

Het online platform biedt u de mogelijkheid om 'op de kaart te prikken'. Heeft u een goed idee voor de dijkversterking of een aandachtspunt waar we naar moeten kijken? Prik op de kaart en laat het projectteam weten waar we op moeten letten.

Doe mee met project SAS

Ga direct naar het online platform en doe mee: www.doemeemetprojectsas.nl.