Bewonersavonden dijkversterking goed bezocht

Dinsdag 5 en donderdag 7 november organiseert projectteam Salmsteke - Schoonhoven bewonersavonden over de dijkversterking. Op beide avonden was de opkomst groot en werden er veel interessante ideeën ingebracht.

De Lekdijk wordt versterkt

De komende jaren gaat Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden de Lekdijk versterken. Eén van de deeltrajecten binnen dit project is Salmsteke - Schoonhoven. Met de dijkversterking maken we de dijk klaar voor de toekomst.

Grote opkomst

De twee bewonersavonden in Lopik konden rekenen op flinke belangstelling. Voor de pauze informeerden hoogheemraad Els Otterman en omgevingsmanager Koen Mathot over de komende dijkversterking. Na de pauze was het de beurt aan de mensen zelf om ideeën in te brengen. Aan verschillende tafels ontstonden levendige gesprekken, wat zorgde voor input waar het projectteam mee aan de slag kan.

Doe mee met project SAS

Kon u niet aanwezig zijn bij de bewonersavonden, maar heeft u wel ideeën of aandachtspunten voor het projectteam? Laat het weten op de website doemeemetprojectsas.nl. Hier kunt u eenvoudig uw ideeën 'op de kaart prikken'. Ook kunt u zich op deze website aanmelden voor één van de werkgroepen.


Contact & meer informatie

Koen Mathot
Koen Mathot
Omgevingsmanager

Heeft u vragen over het project Salmsteke - Schoonhoven? Laat het ons weten. Mail of bel met omgevingsmanager Koen Mathot.