Nota Kansrijke Oplossingen is gereed: Wat vindt u ervan?

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft de laatste maanden gewerkt aan het in beeld brengen van Kansrijke Oplossingen voor de versterking van de Lekdijk tussen de Irenesluis en het Culemborgse Veer. Op donderdagavond 29 september licht het waterschap deze oplossingen toe. Het waterschap nodigt iedereen die belangstelling heeft uit om de bijeenkomst te bezoeken.

Ontmoeten wij u op de bewonersavond?

Heeft u vragen over de plannen? Of heeft u ideeën? We gaan op deze avond graag met u in gesprek. De bijeenkomst is op 29 september aanstaande in Sociaal Cultureel Centrum 'De Wiese' in Schalkwijk. We starten om 19.30 uur met een korte presentatie over de plannen en informeren u over de vervolgstappen. Daarna kunt u vragen stellen en in gesprek met onze medewerkers. De zaal is geopend vanaf 19.15. Wij vragen u vriendelijk om u aan te melden per mail via icu@hdsr.nl. U kunt hiervoor ook een WhatsAppbericht sturen naar nummer 06-54675059.

Meer informatie

Het rapport en de bijbehorende kaarten zijn via deze link te bekijken: i-reports dijkversterking Irenesluis - Culemborgse Veer. (Nota Kansrijke Oplossingen, PDF (pdf, 6.4 MB))