Nota van Uitgangspunten is gereed: wat vindt u ervan?

De Nota van Uitgangspunten staat online voor project Irenesluis-Culemborgse Veer. Deze nota vormt de basis van het project en is te zien als startdocument. We zijn benieuwd wat u ervan vindt! Op 31 maart organiseren we een bijeenkomst voor bewoners en andere belangstellenden, waarbij we uitgebreid toelichting geven en graag uw reactie horen.

Informatie samengebracht

In de Nota van Uitgangspunten is veel informatie samengebracht: wat is de huidige situatie, wat is de opgave en welke uitgangspunten hanteren we om tot een dijkontwerp te komen? U kunt nu de volledige Nota van Uitgangspunten online bekijken.

Ontmoeten wij u op de bewonersavond?

Op donderdag 31 maart organiseren we een bewonersavond over dijkversterkingstraject Irenesluis-Culemborgse Veer, waarin we u meer vertellen over deze nota. We ontmoeten u dan graag persoonlijk om de dijkversterkingsopgave te bespreken. Het is meteen een mooie gelegenheid uw mening te horen over het gebied: wat zou u liever anders zien? Ook geven we u een update over de voortgang van het project. Bent u er ook bij?

  • Waar: Sociaal Cultureel Centrum de Wiese,
    De Wiese 2 in Schalkwijk.
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur (deuren open vanaf 19.15 uur).

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar icu@hdsr.nl of via de aanmeldknop op de website van Irenesluis-Culemborgse Veer. Inschrijving kan ook door
te bellen met 06 - 5467 5059. Wilt u bij uw aanmelding uw naam en telefoonnummer vermelden? Wij kijken uit naar uw komst!

Tweede nieuwsbrief

Tegelijkertijd met de nota hebben we de tweede nieuwsbrief uitgebracht. Deze staat geheel in het teken van de Nota van Uitgangspunten en de veiligheidsopgave. Verder:

  • vertellen we u over de onderzoeken van de omgevingswaarden.
  • leest u de column van onze hoogheemraad Els Otterman.

Op deze pagina kunt u de nieuwsbrief downloaden.

Meldt u zich aan voor de digitale nieuwsbrief

Wilt u automatisch de digitale nieuwsbrief van project Irenesluis-Culemborgse Veer ontvangen? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier op deze pagina.


Vragen en contact

Heeft u vragen over de Nota van Uitgangspunten? Wilt u meer weten over de bewonersavond? Neemt u dan gerust contact op met omgevingsmanager Jan-Willem Vrolijk, via telefoonnummer
06 -15 06 84 98 of mailadres icu@hdsr.nl.