De Lekdijk moet worden versterkt, wat is belangrijk voor u?

Dijkversterking Culemborgse Veer - Beatrixsluis

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden organiseert op 12 en 17 september bewonersavonden over het dijkversterkingsproject Culemborgse Veer – Beatrixsluis. Het waterschap hoort graag wat voor u belangrijk is en hoe u betrokken wilt worden bij het project.

Kom kennismaken

Op donderdag 12 september en dinsdag 17 september vertellen we u meer over de versterking van de Lekdijk. Maar we zijn vooral benieuwd naar uw inbreng. Wat is voor u belangrijk bij de dijkversterking? Welke wensen en zorgen heeft u? En wat is voor u een goede manier om betrokken te worden bij het project?

Denk en doe mee

Het waterschap ziet u graag op één van de bewonersavonden in Tull en ’t Waal of Schalkwijk. Kom langs en laat weten wat voor u belangrijk is!

Data & locatie

  • Donderdag 12 september, 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur), Sociaal Cultureel Centrum ’t Gebouw in Tull en ’t Waal.
  • Dinsdag 17 september, 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur), Zalencentrum De Wiese in Schalkwijk.

Over de dijkversterking

De Lekdijk tussen het Culemborgse Veer en de Beatrixsluis moet worden versterkt over een lengte van 11km. Daarmee maken we de dijk klaar voor de toekomst. Het project loopt van 2019 tot 2026 en maakt deel uit van het dijkversterkingsproject Sterke Lekdijk.

Contact & meer informatie

Heeft u vragen over deze bewonersbijeenkomsten of de dijkversterking tussen Culemborgse Veer - Beatrixsluis? Mail naar sterkelekdijk@hdsr.nl of bel omgevingsmanager Jannes van Hove: 06-27090415. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website.