Informatiebijeenkomst 12 mei - komt u ook?

Op donderdag 12 mei organiseren we een informatiebijeenkomst, samen met onze gebiedspartners – de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer en de gemeenten Houten en Nieuwegein. U hoort dan het laatste nieuws over de versterking van de Lekdijk tussen het Culemborgse Veer en de Beatrixsluis.

Programma van de avond

Deze avond staat in het teken van het delen van de laatste informatie over de dijkversterking.

Onze hoogheemraad Els Otterman start de avond met een welkomstwoord en informatie over het traject. Hierna gaan we in op de reacties, die we tijdens persoonlijke gesprekken kregen op onze plannen. Verder vertellen onze gebiedspartners over de 'meekoppelprojecten'. Dit zijn projecten die we koppelen aan de dijkversterking voor het verbeteren van de natuur, recreatie en verkeersveiligheid. Meer informatie vindt u op deze pagina.
U heeft ook veel tijd om met ons en onze gebiedspartners in gesprek te gaan en uw vragen te stellen.

Ontmoeten wij u op de informatiebijeenkomst?

We ontmoeten u graag persoonlijk om de dijkversterkingsplannen te bespreken. Bent u er ook bij?

  • Wanneer: donderdag 12 mei
  • Waar: Sociaal Cultureel Centrum ’t Gebouw
    Kerkebogerd 1A in Tull en ‘t Waal
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur (deuren open vanaf 19.15 uur).

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sterkelekdijk@hdsr.nl of via de aanmeldknop op de website van Culemborgse Veer-Beatrixsluis. Geeft u aan met hoeveel personen u komt en welke vragen u heeft? Wij kijken uit naar uw komst!

Meldt u zich aan voor de digitale nieuwsbrief

Wilt u automatisch de digitale nieuwsbrief van project Culemborgse Veer-Beatrixsluis ontvangen? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier op deze pagina.


Meer informatie

Vragen en contact

Heeft u vragen over de dijkversterkingsplannen tussen het Culemborgse Veer en de Beatrixsluis? Wilt u meer weten over de informatiebijeenkomst? Neemt u dan gerust contact op met omgevingsmanager Willem Smink, via telefoonnummer
06 - 82 14 82 24 of mailadres sterkelekdijk@hdsr.nl.