Coronavirus: medewerkers project KWA+ werken thuis

Net als vele andere organisaties in Nederland, werkt ook het waterschap mee aan het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus in Nederland. Daarom werken ook de medewerkers van het project KWA (Capaciteitsuitbreiding van de Klimaatbestendige Wateraanvoer)+ de komende tijd thuis, in ieder geval tot en met 6 april. Op deze manier verkleinen we het risico op verspreiding van het virus, maar kunnen de werkzaamheden aan het project doorgaan.

Bereikbaarheid

De medewerkers van de verschillende KWA (Capaciteitsuitbreiding van de Klimaatbestendige Wateraanvoer)+projecten werken thuis, maar zijn zoveel mogelijk bereikbaar. Wel kan het voorkomen dat vragen minder snel worden afgehandeld. Wij vragen hiervoor uw begrip. Stel uw vraag per e-mail of neem telefonisch contact op met de omgevingsmanager Martijn Oosting: martijnoosting@hdsr.nl of 06-20294006.

Openbare bijeenkomsten en afspraken

Op dit moment is het niet verstandig om met groepen mensen samen te komen. Openbare bijeenkomsten gaan daarom in ieder geval tot 6 april niet door. We kijken of we op onze website online bijeenkomsten kunnen plannen. Houd deze pagina de komende tijd in de gaten. Heeft u een afspraak gepland met iemand van het waterschap, dan kan deze afspraak alleen telefonisch plaatsvinden. Dit geldt ook voor één-op-één contacten.