Uitnodiging informatiebijeenkomst ‘Baggerwerkzaamheden Gekanaliseerde Hollandsche IJssel’

Gepubliceerd op 25 februari 2022

De Gekanaliseerde Hollandsche IJssel (GHIJ) wordt in etappes gebaggerd. De werkzaamheden verlopen zeer voorspoedig, waardoor eerder gestart wordt met het baggeren tussen Oudewater en Hekendorp. Omwonenden en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd op de digitale informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op dinsdag 8 maart 2022, om 20.00 uur.

Digitale informatieavond

De baggerwerkzaamheden aan de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel worden uitgevoerd door J.P. Schilder B.V. Dit gebeurt in opdracht van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Tijdens de digitale informatieavond informeren wij aanwonenden over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden tussen Oudewater en Hekendorp. Er is dan ook gelegenheid om vragen te stellen. Aanwonenden hebben voor deze bijeenkomst een uitnodiging ontvangen. De digitale bijeenkomst vindt plaats op: dinsdag 8 maart 2022, om 20.00 uur. U kunt de bijeenkomst bijwonen door u aan te melden via: baggerenGHIJ@hdsr.nl

Telefonisch contact

Niet in de gelegenheid om digitaal deel te nemen, of liever persoonlijk contact? Dan staat omgevingsmanager Caroline Schilder, van de J.P. Schilder B.V. klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij is telefonisch te bereiken via telefoonnummer: 06 43 54 27 76.

Inloopuur op locatie

Zijn er tijdens de baggerwerkzaamheden nog vragen? Iedere dinsdag van 15.00 uur tot 16.00 uur kunt u terecht in de bouwkeet van J.P. Schilder B.V. De bouwkeet is geplaatst bij gemaal De Pleyt, ter hoogte van Willeskop 73, Montfoort.


Meer informatie

Op de website van het waterschap vindt u meer informatie over het project en over een baggerportal. Hier vindt u actuele informatie over de verschillende fases van het project. Via de portal kunt u uw opmerkingen en wensen ook met de aannemer en het waterschap delen.

Baggeren Gekanaliseerde Hollandsche IJssel