Proclaimer

Privacy

Alle informatie die u ons geeft wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze ons heeft gegeven. Bij het verwerken van persoonsgegevens volgen wij de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze verordening helpt uw privacy te beschermen.

Afhandeling e-mail

E-mail die u via deze site verstuurt, nemen we in behandeling wanneer u uw naam, adres en woonplaats achterlaat. Korte informele vragen sturen wij door naar één van onze medewerkers die over de juiste kennis beschikt. Wij streven er vervolgens naar u binnen zeven dagen te antwoorden. Uw gegevens worden niet bewaard.

Uw gegevens worden wel gearchiveerd wanneer het om een formele kwestie gaat (bijvoorbeeld het indienen van bezwaar). We behandelen uw vragen of klachten dan als een brief en boeken deze in in ons systeem. Ons streven is u binnen vier weken te antwoorden (of volgens de wettelijke termijnen, zoals bij bezwaarschriften).

Servicenormen

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is u graag goed van dienst. Daarom houden we ons aan bepaalde servicenormen. Deze zijn gebaseerd op de BurgerServiceCode en geven aan op welke kwaliteit van dienstverlening u kunt rekenen. Vindt u dat wij niet volgens de servicenormen hebben gehandeld? Meld het ons alstublieft. Dat kan door te bellen naar (030) 634 57 00 of een e-mail te sturen naar info@hdsr.nl.

Website

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks informatie tegen die niet correct is of verouderd, dan stellen wij het bijzonder op prijs als u dit aan ons laat weten. U kunt uw vragen en opmerkingen doorgeven via het contactformulier.