Actieplan Salmsteke vastgesteld

Op woensdag 13 maart werd het Actieplan Salmsteke ondertekend door aannemer Mourik (innovatiepartner), ons Integraal Projectmanagementteam en het Assetteam Waterkeringen (beheerorganisatie). Dit is een belangrijke stap in de oplevering  van het project Salmsteke - onderdeel van het programma Sterke Lekdijk – en bovendien cruciaal voor de beheerorganisatie.

Een vlekkeloze oplevering en overdracht aan de beheerorganisatie

In het Actieplan is uitgewerkt hoe het project Salmsteke in december 2024 vlekkeloos opgeleverd en overgedragen wordt aan de beheerorganisatie. Zonder restpunten en in slechts één dag. Want na oplevering van het project gaat het beheer van de waterkering weer verder. Daarvoor heeft de beheerorganisatie nieuwe gegevens nodig.

Gegevens goed vindbaar voor toekomstige projecten


Tijdens de verschillende projectfasen zijn heel veel data ontstaan. Die zijn niet alleen belangrijk voor het beheer, maar ook voor toekomstige projecten. Het is belangrijk dat ze daarvoor goed vindbaar zijn. De assetteams van de afdeling Waterbeheer hebben grote stappen gemaakt om dit mogelijk te maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Actieplan of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Menno Wieten.


Afbeelding nieuwsbericht actieplan Salmsteke

Ondertekening door Bas Brekelmans (Mourik), John van Altena (IPM-team) en Menno Wieten (namens Robert de Jager, assetteam Waterkeringen)