Uitnodiging informatiebijeenkomst - Jaarsveld-Vreeswijk

header nieuwsbrief cms

Beste belangstellende,

Graag nodigen wij u uit voor bijeenkomsten over de plannen voor de versterking van de Lekdijk tussen Jaarsveld en Vreeswijk.

Nota Kansrijke Oplossingen

Samen met u, de gemeenten IJsselstein, Nieuwegein en Lopik, provincie Utrecht en Rijkswaterstaat hebben we onderzocht welke oplossingen het meest kansrijk zijn voor de dijkversterking.

De samenstelling van de kansrijke oplossingen en welk dijkprofiel erbij past, vindt u in de Nota Kansrijke Oplossingen op onze website: www.hdsr.nl/buurt/sterke-lekdijk/jaarsveld-vreeswijk.

U kunt de nota ook op uw tablet of smartphone bekijken met de volgende QR-code:
QR_StorymapNKO

Informatiebijeenkomsten

Wij presenteren graag persoonlijk de kansrijke oplossingen tijdens bijeenkomsten op woensdag 24 en donderdag 25 november a.s., volgens de geldende coronamaatregelen. Tijdens deze bijeenkomsten heeft u de kans met ons van gedachten te wisselen over de dijkversterking en de gepresenteerde oplossingen. Alle inbreng gebruiken we voor het samenstellen van het Voorkeursalternatief, het plan op hoofdlijnen voor de dijkversterking. Komt u ook?

Meer informatie vindt u op onze website, in het volgende nieuwsbericht: Informatiebijeenkomsten Jaarsveld-Vreeswijk over Nota Kansrijke Oplossingen.

Aanmelden

Wilt u zich voor een van de bijeenkomsten aanmelden? U kunt zich inschrijven via ons mailadres sterkelekdijk@hdsr.nl.

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over het project Jaarsveld-Vreeswijk en de Nota Kansrijke Oplossingen? Neemt u dan contact op met mij per mail via sterkelekdijk@hdsr.nl of bel met mij op nummer 06 – 22 70 61 04.

Ik kijk uit naar uw komst op 24 of 25 november!

Namens het hele team,

Marloes Springer
Omgevingsmanager Jaarsveld-Vreeswijk
Sterke Lekdijk