Nieuwe editie Kijk op de Lekdijk staat online

De nieuwste editie van het digitale magazine van Sterke Lekdijk, Kijk op de Lekdijk, staat online. In dit magazine leest u algemene ontwikkelingen rond het project, die deelprojectoverstijgend zijn. Lees het magazine Kijk op de Lekdijk, editie 3.

Terugblik en vooruitblik

Het magazine Kijk op de Lekdijk is een tweejaarlijkse uitgave. In het magazine blikken we terug op het afgelopen halfjaar. Wat is er rond het project gebeurd en hoe staan we ervoor? Ook kijken we vooruit. Welke ontwikkelingen komen eraan het komend halfjaar en welke mijlpalen staan op de planning?

De prachtige omgeving

De Lekdijk is niet zomaar een dijk. Rond de Lekdijk zijn vele bezienswaardigheden te vinden. U hoeft vaak maar een kleine zijstap te maken om prachtig erfgoed te zien. In deze editie besteden we aandacht aan de ridderhofsteden tussen Wijk bij Duurstede en Amerongen. Kende u Huis Zuylestein, Huis Bergestein en Huis Natewisch?

Maak kennis met ...

Aan het project Sterke Lekdijk werkt een groot team van circa 60 professionals. Veel daarvan werken vooral op de achtergrond. In de rubriek Maak kennis met ... stellen we iedere editie een collega voor. Ditmaal Paul Neijenhuis, technisch manager bij het project.

Ook het magazine ontvangen?

Wilt u het magazine Kijk op de Lekdijk automatisch per mail ontvangen? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier.


Kijk op de Lekdijk