Help mee onze communicatie en participatie verder te verbeteren

Bij het project Sterke Lekdijk zetten we hoog in op communicatie en participatie. We zoeken nadrukkelijk het contact met de omgeving. Daarbij kijken we voortdurend naar de huidige aanpak. Zijn we op de goede weg? Wat gaat er al goed? Wat zou er nog beter kunnen? Daar hebben we uw hulp bij nodig.

Communicatie en participatie

Komend najaar organiseren we de eerste bewonersavonden over de naderende dijkversterking tussen Jaarsveld en Vreeswijk. Om u straks optimaal te kunnen informeren, zijn we nu alvast benieuwd naar uw wensen en verwachtingen rond de communicatie en participatie. U kunt anoniem deelnemen. We vragen alleen om uw e-mailadres als u achteraf op de hoogte gesteld wilt worden van de resultaten.

Helpt u ook mee?

De vragenlijst gaat over het project Sterke Lekdijk in het algemeen en bevat ook een aantal vragen die specifiek over het traject Jaarsveld - Vreeswijk gaan. Invullen duurt maximaal vijf minuten. We danken u alvast voor uw medewerking.

Direct naar de enquête ->

Diepte-interviews

Naast de digitale enquête houden we ook diepte-interviews over de communicatie en de participatie. Tijdens deze interviews gaan we dieper in op waarom u wel of niet zou deelnemen aan bewonersavonden of werkgroepen. Ook kunnen we dan uitgebreider bevragen hoe we de communicatie en participatie optimaal kunnen inrichten voor Jaarsveld - Vreeswijk. De interviews duren ongeveer 20 minuten. Heeft u hier interesse in, laat het ons dan weten via sterkelekdijk@hdsr.nl.