Nieuwsbrief GHIJ 1 - 2017

Header nieuwsbrief Gekanaliseerde Hollandsche IJssel
juni 2017, nummer 1

U heeft zich geabonneerd op de nieuwsbrief Gekanaliseerde Hollandsche IJssel. Dit is het eerste exemplaar. Wij wensen u veel leesplezier!

Informatieavond terugkoppeling eerdere bijeenkomsten en baggeren

Baggeren

Tijdens een bijeenkomst op 29 juni a.s. laat het waterschap zien wat er tot nu toe is gedaan met de opbrengst uit de vijf eerdere informatiebijeenkomsten en vertelt de aannemer over baggeren..

Terugblik op eerdere informatieavonden

Drukbezochte informatieavond

In januari en februari 2017 waren er vijf informatiebijeenkomsten over het opknappen van de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel (GHIJ) en de Doorslag tussen Nieuwegein en Gouda. Een terugblik.

Opgaven en gezamenlijke ambitie

Haventje bij het Koningin Emmahof in IJsselstein

Het waterschap wil de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel de komende jaren opknappen en samen met andere partijen ontwikkelen we een gezamenlijke ambitiekaart.

Baggeren en overhangend hout

Overhangend hout

De aannemer start in augustus 2017 met baggeren. Momenteel vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats. Er vindt onder meer een bodemonderzoek plaats.

Onderhoud oevers en beschoeiingen

Natuurlijke oevers

Wie is er verantwoordelijk voor het onderhoud van oevers en beschoeiingen? Wat doet het waterschap en waarvoor staan perceeleigenaren aan de lat?

Vragen?

Neem contact op met het waterschap via informatieghij@hdsr.nl wanneer u vragen heeft over het programma Gekanaliseerde Hollandsche IJssel. Voor vragen die specifiek over baggeren gaan kunt u contact opnemen met Van den Biggelaar Grond- en Waterbouw via baggerenghij@hdsr.nl.

Aan-/afmelden

Aanmelden of juist afmelden voor de nieuwsbrief? Ga naar de abonneeservice op onze website en regel het direct zelf!

Volg ons!

twitter_logo_1

Blijf ook via Twitter op de hoogte van het waterschapsnieuws.