Hoogheemraad Constantijn Jansen op de Haar vertrekt bij het waterschap

Gepubliceerd op 25 juli 2022

Hoogheemraad Constantijn Jansen op de Haar vertrekt bij De Stichtse Rijnlanden. Hij is op donderdag 21 juli voorgedragen door de gemeenteraad van de gemeente Kapelle als nieuwe burgemeester. Op de Haar zal per 1 oktober 2022 benoemd worden om op 6 oktober van start te gaan in Zeeland.

Verbinder en netwerker

De hoogheemraad is sinds 2015 bestuurder bij het waterschap en heeft op dit moment als lid van het dagelijks bestuur de portefeuilles klimaatadaptatie, duurzaamheid, zuiver en de digitale transformatie onder zich. Als sterke verbinder en netwerker vervulde hij deze rol met verve en legde tevens belangrijke contacten met gebiedspartners.

Dank en opvolging

Jansen op de Haar zal nog enkele maanden actief zijn voor het waterschap, maar namens alle collega’s bedanken we hem nu alvast voor zijn inzet en wensen we hem veel succes bij de gemeente Kapelle. Het is nog niet bekend wie de hoogheemraad zal opvolgen. Zodra daar meer over bekend is, communiceren we dat via de website. Meer informatie over de overstap van onze hoogheemraad naar Zeeland is te vinden op de website van de gemeente Kapelle.