Collega's Stichtse Rijnlanden varen mee met Pride Utrecht

Gepubliceerd op 7 juni 2022

Afgelopen zaterdag vond de Pride Utrecht plaats. Een kleurrijke stoet van 49 boten voeren door de Utrechtse wateren om de LHBTIQ+ gemeenschap in het zonnetje te zetten. Collega's van het waterschap voeren mee om te onderstrepen dat inclusiviteit en diversiteit bij ons hoog in het vaandel staat.

Pride Utrecht

De Pride is een jaarlijks evenement waarbij tientallen organisaties met een boot door de Singel en de Oudegracht varen met als doel aandacht te vragen voor de LHBTIQ+ gemeenschap. De stoet is een verzameling van roze organisaties tot (semi) overheden. Dit jaar waren drie collega's van ons waterschap te gast op de boot van de Gemeente Utrecht. Als overheden staan we open voor iedereen, ongeacht achtergrond, afkomst of geaardheid. Met deelname aan de Pride konden we dit extra uitdragen.

Diversiteit en inclusiviteit

Als waterschap zetten we in op een diverse en inclusieve organisatie waarbij iedereen welkom is en iedereen zichzelf kan zijn. Daarmee staat het waterschap middenin de maatschappij. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en wil je graag bij ons komen werken? Neem dan een kijkje op onze vacaturesite: www.werkenbijhdsr.nl.