Online informatieavond Kadeverbetering Vlistkade Oost en Groote Kerkvliet

Gepubliceerd op 17 januari 2022

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden wil werkzaamheden aan de regionale waterkeringen langs de Vlist en Groote Kerkvliet uitvoeren in het najaar van 2022. Deze plannen staan in het ontwerp-projectplan dat vanaf maandag 10 januari 2022 ter inzage ligt. Belanghebbenden kunnen tot en met 21 februari 2022 een zienswijze indienen. 
Op donderdag 20 januari 2022 organiseert het waterschap een online informatiebijeenkomst.

Het waterschap toetst de regionale waterkeringen elke 12 jaar op waterveiligheid. Uit de laatste toetsing blijkt dat delen van de kades langs de Vlist en de Groote Kerkvliet niet meer voldoen aan de provinciale waterveiligheidsnormen als het gaat om hoogte en sterkte. Om ervoor te zorgen dat deze waterkeringen veilig blijven zijn werkzaamheden nodig.

Aanmelden digitale informatiebijeenkomst

In verband met de geldende coronamaatregelen is het niet mogelijk om een informatiebijeenkomst op locatie te houden. Daarom organiseren wij op donderdag 20 januari 2022 om 19.30 uur een digitale informatiebijeenkomst om de werkzaamheden toe te lichten. Aanmelden kan via hdsr.nl/buurt/krimpenerwaard/kadeverbetering, telefoonnummer (06)  27 23 02 75 of per e-mail kadeverbeteringvlist@hdsr.nl


Meer informatie

Achtergrondinformatie over de kadeverbeteringen vindt u op onderstaande webpagina.