Ontwerp van de Algemene subsidieverordening Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden ter inzage

Gepubliceerd op 27 maart 2017

Een algemene subsidieverordening vormt de wettelijke grondslag voor de subsidies die Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden verstrekt. In deze verordening zijn regels opgenomen met betrekking tot de behandeling en de wijze van beoordeling van subsidieverzoeken. De bevoegdheid tot verdere invulling in de regelingen, binnen de in de algemene subsidieverordening vastgelegde kaders, wordt vervolgens belegd bij het college van dijkgraaf en hoogheemraden.

Inspraak

Het ontwerp van de algemene subsidieverordening ligt van 27 maart tot en met 8 mei 2017 ter inzage. Tijdens de inzageperiode kunnen belanghebbenden, een inspraakreactie indienen op het ontwerp. Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, postbus 550, 3990 GJ Houten. Het college van het waterschap informeert iedereen die inspreekt over de wijze waarop de inspraakreactie in de verordening wordt verwerkt.


Meer informatie

Voor meer informatie over kunt u contact opnemen met Corina Wijnen, projectleider, tel. (030) 209 71 52, e-mail wijnen.c@hdsr.nl