Werken bij ons waterschap

Werken bij De Stichtse Rijnlanden is werken bij een organisatie die leven in de delta mogelijk maakt. Een prachtige taak die door de toenemende klimaatinvloeden extra uitdagingen met zich meebrengt. Werken bij ons betekent dat je maximaal tot je recht kunt komen. We geloven namelijk niet alleen in vakkennis, maar ook in ieders unieke talent dat zeker zo waardevol is!

Na mijn studie kwam De Stichtse Rijnlanden op mijn pad. Ik vind de organisatie laagdrempelig, toegankelijk, vrij en flexibel. Het is fijn dat er zoveel mogelijkheden zijn om door te groeien. Er is veel diversiteit, je kan veel leren en je eigen ding doen!

Jamie-Lee Bal

Actuele vacatures

Op onze speciale Werken bij-site vind je al onze openstaande vacatures overzichtelijk bij elkaar. Ben je op zoek naar een leuke stageplek? Kijk dan ook op onze Werken bij-site! Mogen we jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega?

Treed je bij ons in dienst?

Dan heb je hier toegang tot een aantal handige en relevante documenten om de administratieve afhandeling van je indiensttreding zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Je hebt hiervoor de inloggegevens nodig die je hebt gekregen tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Volg ons op LinkedIn!

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en zie wat voor mooie dingen wij als organisatie doen. Wij posten wekelijks interessante nieuwe content!