Studenten MBO HBO WO

Zoek je de meest actuele kennis en ervaring op het vlak van waterbeheer in de regio Utrecht? Wil je een bijdrage leveren aan innovatie van waterbeheer in Nederland? Neem contact op met Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, voor samenwerking in jouw studie.

Stages

Een goeie stageplaats is belangrijk voor je opleiding en voor je toekomst. Doe werkervaring op en ontwikkel je netwerk in de watersector. Ons waterschap heeft stageplaatsen voor studenten op uiteenlopend niveau. Omschrijf je wensen en leerdoelen en stuur dit minimaal drie maanden van tevoren naar ons op. Dit kan via onze speciale Werken bij-site (sectie Stages en starters).

Afstudeeronderzoek

Het waterschapswerk ontwikkelt zich voortdurend en daarbij is de kennisontwikkeling van groot belang. We bieden graag ruimte aan studenten van MBO, HBO en universiteit om bij ons waterschap een afstudeeronderzoek te doen. Wil je een afstudeeropdracht uitvoeren bij Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden? Laat het ons weten via onze speciale Werken bij-site (sectie Stages en starters).

Data (meetgegevens) en achtergrondinformatie

Het waterschap beschikt over een schat aan informatie en meetgegevens. Waterkwaliteit, waterstanden, satellietbeelden van het gebied, meetdata van de rioolwaterzuiveringen en ga zo maar door. Deze gegevens zetten we graag in voor onderzoeken. Heb je een onderzoeksvraag waar je gegevens voor nodig hebt, of wil je informatie over het beheergebied? Zoek dan eerst in onze openbare informatiebank. Kun je niet vinden wat je zoekt, vul dan het aanvraagformulier voor data en achtergrondinformatie in.


Informatiebank waterschap

open_dataportaal_logo

Zelf zoeken in watergegevens

Aanvragen data en/of achtergrondinformatie

Voor het aanvragen van data (meetgegevens) of achtergrondinformatie vul je het aanvraagformulier in. Na ontvangst van je formulier nemen wij contact met je op.

Solliciteren

Meer weten en CV sturen? Kijk op onze website werkenbijhdsr.nl