Stages bij De Stichtse Rijnlanden

Stage lopen bij het waterschap

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vindt het belangrijk om leerlingen van alle opleidingsniveaus de mogelijkheid te bieden stage te lopen. Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen bij ons hun snuffelstage, arbeidservaringsproject of maatschappelijke stage doen. Studenten van middelbaar en hoger beroepsonderwijs en van het wetenschappelijk onderwijs kunnen bij ons terecht voor een stage of afstudeeronderzoek. Of het nu gaat om een eerste leer- of werkervaring of om een verdere verdieping in waterbeheer, voor gemotiveerde studenten maken wij graag tijd vrij.

Stage met toekomstperspectief

De watersector zit te springen om jonge professionals met ervaring en met een innovatieve blik op veilige dijken, droge voeten en schoon water. Kom tijdens je studie alvast werken aan water en geef jezelf daarmee een mooie start voor je verdere carrière. Welkom bij ons waterschap!

Solliciteren

Vul het sollicitatieformulier in en vertel ons daarin wat je bij ons wilt komen leren. De meest gemotiveerde sollicitaties krijgen bij ons een stageplek. Dat is altijd een stageplek op maat: op jouw niveau en passend bij jouw leerdoelen. Stuur je sollicitatieformulier ruim op tijd in, minimaal twee maanden voor je eerste stagedag.


Stagemogelijkheden

Soms hebben we opdrachten waar we een stagiair voor zoeken. Kijk op onze vacaturepagina of er lopende stageopdrachten zijn.

Solliciteren naar een stageplaats

Zijn er geen lopende stageopdrachten? Dan heb je de mogelijkheid te solliciteren.