Stages voortgezet onderwijs

Veel leren in een paar dagen

Je ontdekt wat het werken aan veilige dijken, droge voeten en schoon water inhoudt. Je doet werkervaring op. Je probeert uit of werken in de watersector iets voor jou is. Je krijgt inzicht in de opleidingen die handig zijn voor een baan bij het waterschap. Kortom: veel te leren in een paar dagen!

Snuffelstages en maatschappelijke stages

Het waterschap heeft stageplekken voor verschillende leerjaren en schoolniveaus. In een snuffelstage loop je mee met een of meer afdelingen en leer je de werkzaamheden kennen. Waar mogelijk help je mee met het werk. In een maatschappelijke stage doe je nuttig werk en lever je daarmee een bijdrage aan de zorg voor veilige dijken, droge voeten of schoon water. Heeft jouw school een speciaal stageproject? Vertel het ons en we kijken of er een match is met ons waterschap.

Solliciteren

Vul het sollicitatieformulier in en vertel ons daarin wat je bij ons wilt komen leren. De meest gemotiveerde sollicitaties krijgen bij ons een stageplek. Dat is altijd een stageplek op maat: op jouw niveau en passend bij jouw leerdoelen. Stuur je sollicitatieformulier ruim op tijd in, minimaal twee maanden voor je eerste stagedag.


Kom stage lopen bij het waterschap!

Vul het sollicitatieformulier in. Stuur het minimaal twee maanden van tevoren in.