Docenten MBO HBO WO

De Stichtse Rijnlanden deelt haar kennis over en ervaring met waterbeheer graag met het middelbaar, hoger en wetenschappelijk onderwijs. Neem contact met ons op voor samenwerking op maat.

Gastlessen

Onze medewerkers verzorgen gastlessen voor MBO, HBO en WO studenten. Wilt u een gastles over een specifiek thema, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Omschrijf uw wensen in het aanvraagformulier.

Veldlessen / excursies op maat

Het waterschapswerk aan den lijve ondervinden? Dat kan met een veldles of een excursie op maat. Van waterkwaliteitsonderzoek tot het bestuderen van een sluis en van een bezoek aan een gemaal tot aan het inspecteren van dijken, we kunnen het samen met u vormgeven. Omschrijf uw wensen in het aanvraagformulier.

Excursie rioolwaterzuivering

Ons waterschap verzorgt op aanvraag groepsexcursies naar diverse rioolwaterzuiveringsinstallaties. Uw studenten zijn van harte welkom! De excursieleiders stemmen hun rondleiding af op het niveau van uw groep. Omschrijf uw wensen in het aanmeldformulier.

Stages

Ons waterschap heeft stageplekken voor uw studenten. Verwijs hen naar de pagina voor studenten MBO HBO WO. Aanvragen moeten twee maanden voor aanvang van de stage naar ons gestuurd worden.


Veldlessen

Studenten bij een sloot kijken in een emmer

PABO-studenten van de Hogeschool Utrecht bepalen de waterkwaliteit

Aanvragen

Voor het aanvragen van gastlessen en/of veldlessen gebruikt u het algemene aanvraagformulier voor docenten MBO HBO WO.

Voor het aanvragen van een excursie naar een rioolwaterzuiveringsinstallatie gebruikt u het daarop toegesneden aanmeldformulier.

Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.