Jeugdhoogheemraden

Onze jeugdhoogheemraad

Tamar Olthof

Even voorstellen

Hoi!

Mijn naam is Tamar en ik was van 28 maart 2019 tot 3 maart 2021 officieel jeugdhoogheemraad. Ik zat op Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven en ben daar in juni 2021 geslaagd voor mijn 6V. Mijn hobby’s zijn: atletiek, paardrijden, windsurfen en zeilen.

Een van de redenen dat ik graag jeugdbestuurder wilde worden is omdat ik Land- en Watermanagement wil studeren. Ik vind het interessant hoe we in Nederland omgaan met water. Zeker aangezien een groot deel van Nederland zou overstromen als we geen goede dijken hadden. Nederland is goed in die dijken bouwen, maar ook in heel veel andere dingen zoals schoon oppervlaktewater, duurzaamheid met water en hoe we met droogte om moeten gaan! Dat wordt allemaal geregeld door de waterschappen en ik heb hierover als jeugdhoogheemraad veel geleerd.

Ook jeugdhoogheemraad worden?

Lijkt het je leuk om jeugdhoogheemraad te worden bij De Stichtse Rijnlanden? Je kunt eenvoudig solliciteren door het aanvraagformulier in te vullen. Je hoeft alleen het eerste deel over wie jij bent in te vullen en het laatste deel over jeugdbestuurders.