Jeugdbestuur

De Stichtse Rijnlanden betrekt jongeren bij het water in hun eigen regio. Naast watereducatie op scholen, heeft het waterschap enkele 'VIP'-plekken voor jongeren die intensief kennis willen maken met het waterschapswerk en de watersector. Onze jeugddijkgraaf en jeugdhoogheemraden zijn tussen de 15 en 18 jaar en zijn gemiddeld 2 jaar actief.

Wat doen jeugdbestuurders eigenlijk?

Alleen maar leuke dingen en meer dan je misschien denkt!

Over de jeugddijkgraaf

Onze jeugddijkgraaf vertegenwoordigt De Stichtse Rijnlanden in het Nationaal Jeugdwaterschapsbestuur. Daarnaast is hij/zij actief in ons eigen werkgebied. Van maart 2019 tot maart 2021 was Myrthe ter Heide onze jeugddijkgraaf. In juni 2021 is zij geslaagd voor haar 6V op het Revius Lyceum in Doorn. We hebben dus een vacature!!

Over de jeugdhoogheemraden

Onze jeugdhoogheemraden zijn actief in het werkgebied van De Stichtse Rijnlanden met het accent op de regio rond hun eigen school. Van maart 2019 tot maart 2021 was Tamar Olthof onze jeugdhoogheemraad. In juni 2021 is zij geslaagd voor haar 6V aan Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. We hebben dus een vacature!!

Ook jeugdbestuurder worden?

Lijkt het je leuk om jeugdbestuurder te worden bij De Stichtse Rijnlanden? Je kunt eenvoudig solliciteren door het aanvraagformulier in te vullen. Je hoeft alleen het eerste deel over wie jij bent in te vullen + het laatste deel over jeugdbestuurders.