Bekijk hoe het Voorkeursalternatief eruit ziet in de praktijk met de interactieve viewer

Voor het Voorkeursalternatief hebben we een interactieve viewer ontwikkeld. In deze viewer ziet u de te nemen maatregelen en visualisaties hoe de toekomstige situatie moet worden.

Voorkeursalternatief dijkversterking Wijk bij Duurstede - Amerongen

Op maandag 9 maart 2020 presenteert Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden het Voorkeursalternatief voor de dijkversterking tussen Wijk bij Duurstede en Amerongen. Samen met bewoners, verenigingen en overheden heeft het waterschap gezamenlijk een ontwerp gemaakt: het Voorkeursalternatief.

Bekijk hoe het Voorkeursalternatief in de praktijk eruit ziet

Om u een goed idee te geven hoe de maatregelen er in de praktijk uit komen te zien, hebben we een interactieve viewer ontwikkeld. In deze viewer ziet u alle maatregelen langs de dijk. Daarnaast zijn er visualisaties van de Voorhavendijk, de Beermuur, de Lunenburgerwaard, de Gravenbol en de Amerongse Bovenpolder. Het gaat hierbij om eerste impressies. In de planuitwerkingsfase worden de te nemen maatregelen verder in detail uitgewerkt.

Ga direct naar de interactieve viewer


Laat weten wat u van het ontwerp vindt

Op maandag 9 maart 2020 organiseren we een bewonersavond van 19.00 - 21.30u in het Huis van de Gemeente in Wijk bij Duurstede. Laat ons weten wat u van het ontwerp vindt. Wat is er goed? Wat kan er nog beter?