Milieukundige grondonderzoeken langs de KWA routes

Van 4 t/m 15 oktober vinden op verschillende locaties langs de KWA-routes milieukundige grondonderzoeken plaats. De onderzoeken gebeuren langs riviertje de Lansing, bij het waterknooppunt Polsbroek (gemeente Lopik) en langs de Enkele Wiericke (gemeente Bodegraven-Reeuwijk).

Doel van de onderzoeken is de kwaliteit van de grond en waterbodem vast te stellen. Hiervoor is het nodig om grondmonsters te nemen. Dit wordt gedaan door in de ondergrond te prikken en grondmonsters te verzamelen. Adviesbureau Arcadis voert het onderzoek uit in opdracht van het waterschap. De eigenaren van de percelen waar de onderzoeken plaatsvinden, zijn geïnformeerd.

Meer weten?

Mocht u vragen hebben over de onderzoeken of de KWA+ kunt u contact opnemen met Marcel Wijstma, omgevingsmanager van het project via telefoonnummer (030) 634 58 97 of via mail: Marcel.Wijstma@hdsr.nl.


Meer weten?

Heeft u vragen over de onderzoeken, neem dan contact op met Marcel Wijstma, omgevingsmanager van het project via telefoonnummer (030) 634 58 97 of via mail: Marcel.Wijstma@hdsr.nl.