Gebiedsbijeenkomsten Lopikerwaard 27 oktober en 2 november

Tijdens de bijeenkomsten gaan we graag met u in gesprek over de maatregelen die in de Lopikerwaard nodig zijn om de capaciteitsvergroting te realiseren. Ook leggen wij uit hoe wij tot deze uitwerking zijn gekomen. Uiteraard kunt u ook vragen stellen.

Digitale gebiedsbijeenkomsten op 27 oktober en 2 november via Microsoft Teams

Wij organiseren op dinsdag 27 oktober en op maandag 2 november a.s. digitale bijeenkomsten. Bij beide bijeenkomsten werken wij met tijdslots, kleine groepen en verplicht inschrijven.

Een week vóór de avond waar u zich voor op hebt gegeven ontvangt u een presentatie. In deze presentatie informeren wij u over welke maatregelen er op welke locaties nodig zijn.

De sessies duren 45 minuten en vinden plaats via Microsoft Teams. U hoeft geen extra software te installeren, Voorafgaand aan de sessie ontvangt u een deelnamelink voor de digitale bijeenkomst met uitleg over hoe u kunt deelnemen.

Inschrijven voor de digitale bijeenkomst op 27 oktober 2020

Voor de bijeenkomst op 27 oktober zijn de volgende tijdslots beschikbaar. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

Dinsdag 27 oktober.

  • 18.30 – 19.15u
  • 19.30 – 20.15u
  • 20.30 – 21.15u

Bijeenkomsten in coronatijd

Een traditionele bijeenkomst waarbij we veel belanghebbenden tegelijk ontvangen in dezelfde ruimte is vanwege corona helaas niet mogelijk. Vanwege de aangescherpte maatregelen is het belangrijk om het aantal reisbewegingen en contactmomenten te beperken. Ons waterschap heeft besloten dat alle overleggen en (bewoners)bijeenkomsten die vanuit het waterschap georganiseerd worden de komende tijd digitaal moeten gaan plaatsvinden. Veiligheid staat immers voorop!

Het is voldoende om in te schrijven voor 1 van de mogelijkheden. Dit kan via ons online inschrijfformulier.

Inschrijven voor de digitale bijeenkomst op 2 november 2020

Voor de digitale bijeenkomst zijn de volgende tijdslots beschikbaar. U kunt zich inschrijven via onderstaand formulier.

  • 18.30 – 19.15u
  • 19.30 – 20.15u
  • 20.30 – 21.15u

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomsten of dit project? Neem dan contact op met Miriam Duijkers

Telefoon: +3130 634 5758
E-mail: miriam.duijkers@hdsr.nl