Start inspraak ontwerp-projectplan Gieltjesdorp

Gepubliceerd op 12 juni 2018

Het waterschap heeft een ontwerp-projectplan opgesteld voor de polder Gieltjesdorp (gemeente Stichtse Vecht). Doel van dit projectplan is het watersysteem in deze polder te optimaliseren, zodat het water beter gestuurd kan worden en de kans op overlast afneemt.
Het ontwerp-projectplan ligt vanaf 4 juni tot en met 16 juli ter inzage. In deze periode kunt u een zienswijze indienen op het plan.

De voorgenomen maatregelen

In het plan zijn maatregelen opgenomen waarmee de hoger en lager gelegen delen van de polder van voldoende water kunnen worden voorzien en het waterschap het water beter kan sturen. Hiervoor zijn varianten uitgewerkt waar u meer over kunt lezen in het ontwerp-projectplan. Met de voorgenomen maatregelen kunnen de peilen uit het peilbesluit van 2007 worden gerealiseerd.

Inspraak

Tot en met 16 juli 2018 kunt u als belanghebbende uw zienswijze kenbaar maken. Dit kan mondeling en schriftelijk. De zienswijzen zullen worden opgenomen in een inspraaknota. In de inspraaknota wordt aangegeven hoe het waterschap de zienswijzen behandelt.

U kunt uw zienswijze indienen bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Postbus 550, 3990 GJ Houten. U heeft hiervoor de tijd tot en met 16 juli 2018.


Meer weten?

Wilt u meer informatie over het projectplan of de inspraakprocedure? Neem dan contact op met Fernand Hoogeveen (afdeling Ingenieursbureau), Fernand.Hoogeveen@hdsr.nl, +3130 209 7256.